تبلیغات
مطالب اینترنتی - آبگوشت کشک لری، غذای مردم گرمسار +عکس
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
مطالب اینترنتی
چهارشنبه 3 مرداد 1397 :: نویسنده : نویسنده        


مردم شهرهای مختلف ایران غذاهای بسیار خوشمزه ای را تهیه می کنند و غذاهای محلی هر شهرستان با توجه به آن اقلیم و بسیار لذیذ و دوستداشتنی اند. کوفته تبریزی را باید تبریز و یا قلیه ماهی را باید خوزستان باید خورد. امروز تصمیم داریم سراغ مردم لر برویم و یک آبگوشت خوشمزه را مهمان آنها شویم. برای یادگیری طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان با ما همراه باشید.

آبگوشت کشک بادمجان

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

مواد مورد نیاز:

نخود و لوبیا ۱ پیمانه

لوبیا چیتی یک‌دوم پیمانه

عدس یک‌دوم پیمانه

گوشت گردن گوسفند ۱ کیلوگرم

پیاز ۱ عدد درشت

بادمجان ورقه کرده و سرخکرده ۴ عدد درشت

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

کشک ۱ پیمانه

سیر سرخکرده ۴ حبه

نعنا داغ ۱ قاشق سوپخوری

آبگوشت کشک بادمجان

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان :

۱٫
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.

۲٫
آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

۳٫
سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

۴٫
کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری: آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

فواید کشک و خواص کشک

به گزارش اسان طب هر ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلو کالری دارد که می تواند انرژی بدن شما را تامین کند.

از خواص کشک اینست که کشک دارای اسیدهای آلی است و در نتیجه ضد عفونی کننده
دستگاه هاضمه ( معده، روده ی کوچک و روده ی بزرگ) است.

یکی دیگر از خواص کشک و فواید کشک اینست که کشک یک غذای نفاخ و سفت کننده روده است.
سعی کنید به همراه کشک از نعنای خشک استفاده کنید.

یکی دیگر از خواص کشک کلسیم بالا و فسفر موجود در کشک است که از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

یکی از فواید کشک اینست که گرسنگی را رفع می کند و حجم کمی از معده را پر خواهد کرد. از کشک
به عنوان یک افزودنی به غذاهایی مانند آش رشته، آش جو، کشک بادمجان و حلیم بادمجان استفاده می شود.

کشک یکی از غنی ترین منابع پروتئین حیوانی می باشد . این نکته را یاداوری میکنیم که سعی کنید از کشک های بسته بندی
( پاستوریزه) شده که دارای برچسب و مجوز بهداشتی می باشند، استفاده کنید. تا از نظر بهداشتی
و ایمنی خیالتان راحت باشد. همچنین حتما کشک را در یخچال نگهداری نمایید.

سعی کنید از کشک جامد استفاده کنید و کشک مایع را حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید.

شور وشیرین _ آسان طب



لینک منبع

مطلب آبگوشت کشک لری، غذای مردم گرمسار +عکس در سایت مفیدستان.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر